قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۶/۱۹ - ۱۰:۰۴
مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور:

نامه رهبری به جوانان اروپا رسالت جهانی روحانیت را یادآور شد

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان اروپا اقدام بسیار بجا و ارزشمندی بود که رسالت جهانی روحانیت را به‌خوبی یادآور شد.

نامه رهبری به جوانان اروپا رسالت جهانی روحانیت را یادآور شد
به گزارش سراج24،‌ آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در مراسم آغاز سال تحصیلی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم افزود: طلاب و روحانیون به‌عنوان پرچمداران دین، رسالتشان تا دوردست‌ها است و نباید فقط در اندیشه شهر و روستا و استان خود باشند.
وی با بیان اینکه سه دیدگاه در رابطه با حوزه‌های علمیه وجود دارد، خاطرنشان کرد: برخی افراد، حوزه علمیه‌ای راکد و بدون تحرک می‌خواهند که نیاز زمان و مکان و مخاطب را نشناسد و در گذشته مانده باشد، البته طرفداران این نگاه بسیار کم هستند.
امام جمعه موقت قم در ادامه افزود: نگاه دیگر به حوزه‌های علمیه، نگاهی است که حوزه را مدرن و به‌سبک دانشگاهها می‌خواهد و معتقد است که حوزه علمیه باید تغییر و تحول یافته و به یک فضای دانشگاهی مبدل شود که طرفداران این نگاه نیز فراوان نیستند.
وی اظهار داشت: علما و بزرگان حوزه‌های علمیه نگاه سومی در این رابطه دارند که حوزه‌ها باید علاوه بر حفظ و پاسداشت سنتها و اصالت‌های خود، نیازهای جامعه و مخاطبان را نیز مدنظر قرار داده و در هر زمان پاسخگوی پرسش‌ها و ابهامات آنها باشد تا بتواند به سطح مطلوب و مورد انتظار دست یابد.
آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه امروز طلاب و روحانیون بر سر سفره علمای گذشته نشسته‌اند و این پیوند با گذشته ناگسستنی است، اظهار داشت: علوم و معارفی که امروز در اختیار ما قرار گرفته است، به‌برکت تلاش‌ها و فداکاری بزرگان دین در گذشته است و نادیده گرفتن این مجاهدت‌ها اصلاً درست نیست.
وی شناخت شرایط و آگاه به زمان بودن را از دیگر ویژگی‌های مهم برای طلاب و روحانیون دانست و گفت: طلاب باید همواره با برنامه ریزی درست و اصولی، آینده و افقهای دوردست را بدانند و ببینند و این ویژگی بسیار مهمی است که طلاب و روحانیون باید از آن برخوردار باشند.
مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور تصریح کرد: روحانیت و حوزه‌های علمیه باید یک نهاد پاسخگو باشند و در تمامی عرصه‌ها بتوانند پرسشها و شبهات مردم به‌ویژه جوانان را پاسخ داده و در این راستا روحانیون باید هرکدام در رشته‌های خاص دارای تخصص و آگاهی باشند.
وی همچنین تقوا و حسن خلق را از مهمترین ویژگی‌های حوزه علمیه و روحانی مطلوب و مورد انتظار عنوان کرد و افزود: طلاب و روحانیون باید همواره خود را با بزرگان دین که در گذشته با سختی‌های بسیار توانستند به مدارج بالای علمی و معنوی دست یابند، مقایسه کرده و با دو بال علم و تقوا به پرواز درآیند.
منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••